کد خبر: 206120
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۱

باب لوتز معاون رئیس سابق کمپانی خودروسازی جنرال موتورز در مقاله‌ای که در شماره این ماه اتوماتیو نیوز منتشر کرده، مرگ قریب‌الوقوع خودروسازی را پیش‌بینی کرده است.

به گزارش اخبار خودرو ، او در این مقاله نوشته است: « گفتنش بسیار برایم ناراحت‌کننده است، اما ما در حال نزدیک شدن به پایان عصر خودرو هستیم. »

طبق پیش‌بینی‌های لوتز با شتاب گرفتن نابودی خودروسازی سنتی، سفرهای روزانه ما هر چه بیشتر توسط واحد‌های مسافربری استانداردسازی‌شده صورت خواهد گرفت.

[caption id="attachment_206121" align="aligncenter" width="700"]پیش‌بینی مدیرارشد سابق جنرال موتورز درخصوص مرگ قریب‌الوقوع خودروسازی پیش‌بینی مدیرارشد سابق جنرال موتورز درخصوص مرگ قریب‌الوقوع خودروسازی[/caption]

این‌‌طور که او در این مقاله می‌نویسد، ظرف ۵ سال آینده، افراد زیادی شروع به فروش خودروهای خود یا تعویض آن‌ها با خودروهای خودرانی خواهند کرد که جایگزین حمل‌ونقل به شیوه فعلی خواهند شد.

طبق پیش‌بینی باب لوتز ظرف ۲۰‌سال آینده خودروهای غیرخودران مجوز تردد در بزرگراه‌ها را نخواهند داشت و کمپانی‌هایی همچون لیفت، اوبر، گوگل و سایر کمپانی‌های فناوری، مسئولیت صنعتی را برعهده خواهند گرفت که در حال حاضر پایه‌های آن در دیترویت، آلمان و ژاپن مستقر است.

او در این مقاله می‌نویسد: «در وضعیت نهایی واحد‌های خودرویی تمام خودرانی وجود خواهند داشت که فاقد قابلیت کنترل توسط راننده یا سرنشین هستند. شما ماشین‌ را احضار می‌کنید، ماشین به سراغ شما می‌آید، سوارش می‌شوید، مقصدتان را به آن می‌دهید و بعد وارد بزرگراه می‌شوید.»

به باور لوتز مالکان ناوگان‌های بزرگ خودرویی مانند فدکس و یوپی‌اس جزو نخستین کسانی خواهند بود که به سراغ خودروهای خودران خواهند رفت.

کاهش هزینه‌های ناشی از خودروهای خودران به میزان قابل ملاحظه‌ای زیاد است. اخیرا پیش‌بینی‌های مشابهی را در مورد آینده‌ خودروها شاهد بوده‌ایم.

به‌عنوان مثال هسته‌ مشاوران ریتینک‌ایکس نیز اعلام کرده است تا سال ۲۰۳۰ تقریبا تمام سفرهای جاده‌ای توسط خودروهای خودران تمام الکتریکی صورت خواهد گرفت و این خودروها به خاطر هزینه‌های بسیار پایین سوخت و تعمیر و دقت بسیار زیادشان بسیار مورد استقبال قرار خواهند گرفت.

لوتز از سال ۱۹۶۳ با ورود به جنرال موتورز کار خود را در خودروسازی آغاز کرد و بعد‌تر تا سال ۲۰۱۰ که بازنشسته شد، در کمپانی‌هایی مانند ب‌ام‌و، فورد و کرایسلر در پست‌های مدیریتی فعال بود.

حرف زدن از پایان عمر خودروهای سنتی از سوی لوتز اقدامی بسیار عجیب و غیرمنتظره است زیرا او اساسا فردی محافظه‌کار و سنتی است. در سال ۲۰۰۸ او گرمایش جهانی را حرفی بی‌معنی خوانده بود و اخیرا هم تقاضا برای خودروهای تمام الکتریکی را به سخره گرفته بود.

اما به نظر می‌رسد با هر چه جدی‌تر شدن خودروسازان جهانی و گرایش یافتن آن‌ها به سمت الکتریکی و خودران‌سازی محصولاتشان نظر این کهنه‌سرباز خودروسازی هم تغییر کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =