مراسم معارفه مدیرعامل جدید سایپا

محمدرضا سروش: سایپا با بهره‌مندی از 5۰هزار نفر پرسنل و ایفای یک نقش مهم در اقتصاد ایران، نیازمند یک مدیریت عقلانی، استفاده از خرد جمعی، کار تیمی و پرهیز از رفتارهای هیجانی و دور از مطالعه است

سرانجام پس‌از چند روز که اخبار غیررسمی در مورد تغییر مدیرعامل سایپا شنیده می‎شد، این امر تحقق یافت و محمدرضا سروش جایگزین محسن قاسم‌جهرودی شد. در جلسه تودیع و معارفه مدیران جدید و سابق گروه خودروسازی سایپا به‎عنوان دومین خودروساز بزرگ کشور که عصر روز دوشنبه در محل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار شد، منصور معظمی، معاون وزیر صنعت و رئیس هیات‌عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، محسن صالحی‎نیا، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت و جمعی از مدیران صنایع کشور حضور داشتند، سخنانی توسط معاونان وزیر صنعت و مدیرعامل جدید سایپا مطرح شد که بازخوانی آن‎ها نمایانگر نکاتی قابل‌اتکا درخصوص آینده این گروه خودروسازی است.

به گزارش «اخبار خودرو»، سروش همچنین در نخستین روز کاری در گروه سایپا در جلسه ستاد تولید که با حضور اعضای هیات‌مدیره، مدیران ارشد، معاونان و جمعی‌از مدیران گروه خودروسازی سایپا برگزار شد، سخنانی در تکمیل صحبت‎های روز معارفه خود گفت که در ادامه خواهد آمد.

محمدرضا سروش؛ مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا:

ایران بنگاه اقتصادی قوی و مطرح در دنیا ندارد

   به‎رغم این‎که در شرایط سختی به‎سر می‎بریم از اعتمادی که به‌من شد، تشکر می‎کنم و توکلم به خدا و امیدم به همکاران است. تلاش خواهیم کرد از ظرفیت‎های داخل سایپا استفاده کنیم و موجب رشد آن‎ها شویم. مشکلاتی بر سر راه ما قرار دارد که باید با رویکردهای نو با آن‎ها روبه‌رو شویم؛ یکی از این مشکلات که مشکل اصلی است، ریشه در نظام بنگاه‎داری ما دارد. ما بنگاه اقتصادی قوی و مطرح در دنیا نداریم. در کشورهای ژاپن و کره این دولت‎ها نیستند که بزرگ جلوه می‎کنند بلکه بنگاه‎ها هستند که بزرگ ظاهر شدند و فعالیت‎های اساسی را انجام می‎دهند. ما نیز اگر اقتصاد پویایی می‎خواهیم، راه‌حل آن در شناخت مسائل و مشکلات بنگاه‎هاست. مدیریت بنگاه‎ها باید ساماندهی شود تا آنها به بهره‎وری برسند. مدیریتی که ریخت‎وپاش داشته باشد، نمی‎تواند قیمت تمام‎شده را کنترل کند.

نمی‎توان محصول تولیدی را زیر قیمت تمام‎شده فروخت

صنعت خودرو ویژگی‎های خاص خود را دارد. در بنگاه اقتصادی نمی‎توانیم محصولی تولید کنیم و آن را زیرقیمت تمام‎شده بفروشیم بلکه باید نسبت به تغییر شرایط، نحوه مدیریت را نیز تغییر دهیم.

شیوه من، روحیه همکاری است. بنابراین سعی خواهیم کرد از تمام ظرفیت‎های گروه بهره ببریم تا با کمک خداوند شرکتی بهره‎ور، نوآور و پویا داشته باشیم. با استفاده از دانش و تجربه مدیران این مجموعه، در سایه آرامش و همگرایی و به‌دور از تنش، خواهیم توانست اهداف سازمان را محقق کنیم. گروه خودروسازی سایپا یک مجموعه بسیار بزرگ با ظرفیت‌های فنی بالاست. بر این اساس، باید با افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها، کیفیت فعالیت‌ها را ارتقا دهیم.

مجموعه‎ای با شرایط خاص مالی

سایپا شرایط و ویژگی‌های خاصی در حوزه مالی دارد که مدیریت آن نیازمند برنامه‌ریزی جدید و همکاری است. 

این مجموعه با بهره‌مندی از 5۰هزار نفر پرسنل و ایفای یک نقش مهم در اقتصاد ایران، نیازمند یک مدیریت عقلانی، استفاده از خردجمعی، کار تیمی و پرهیز از رفتارهای هیجانی و دور از مطالعه است. 

جمع کثیری از کارکنان شاغل در این سازمان، سال‌هاست که در این مجموعه مشغول کار هستند و تعصب زیادی نسبت‌به آن دارند. بنابراین باید از دانش و تجربه این کارکنان استفاده کنیم. همچنین باید با انجام یک کار اقتصادی مثبت و سالم، جایگاه گروه را ارتقا دهیم و از تجربیات شرکت‌های موفق الگوبرداری کنیم. نوآوری، لازمه پیشرفت در عصر حاضر است.

حفظ سرمایه سهامداران و امیدبخشی به آنان

سایپا به‌عنوان یک سازمان اقتصادی، موظف به حفظ سرمایه سهامداران و امیدبخشی به آنان است تا این سرمایه ملی تبدیل به یک بنگاه امیدآفرین برای مردم شود. براین‌اساس، افزایش تولید، توجه به کیفیت، کاهش هزینه‌ها، وجدان کاری و نوآوری باید در زمزه اهداف سایپا قرار گیرد. 

بر این مبنا، تلاش خواهیم کرد با آگاهی از مشکلات این گروه خودروسازی، به‌مدد خداوند متعال و همکاری تمام همکاران در مسیر رشد این مجموعه و دستیابی به اهداف کلان کشور در زمینه تولید و صنعت حرکت کنیم.

منصور معظمی، معاون وزیر صنعت و رئیس هیات‎عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع:

افزایش قیمت خودرو در هفته آینده

امروز صنعت خودرو آماج حملات مختلف و بی‎رحمانه‎ای است و همه ما موظف به روشنگری درباره وضعیت این صنعت هستیم. درحال‎حاضر ۱۹میلیون دستگاه خودرو در کشور تردد می‎کنند و به‎طور میانگین به ازای هر خانواده ایرانی یک خودرو وجود دارد. بنابراین مسائل این صنعت بسیار فراتر از حوزه تخصصی صنعت و اقتصاد و دارای آثار عمیق و گسترده اجتماعی است و در آگاه‎سازی بیشتر افکار عمومی از ابعاد مختلف این صنعت، همه مسئول‎ هستند با ارائه تصویر واضح و نزدیک به واقعیت، حق افکار عمومی را ادا کرده و از این طریق سایه التهاب کاذب از سر بازار خودرو برچینند.

منطقی و منصفانه نیست سوداگران با ایجاد التهاب از بازار خودرو سود ببرند اما واحدهای تولیدکننده که به‎رغم مشکلات، تولید را با شمارگان خوبی ادامه می‎دهند، در معرض ضرر و زیان باشند. بر این اساس، اگر تا هفته آینده اتفاق خاصی رخ ندهد، اصلاح قیمت خودروهای داخلی اعلام خواهد شد تا از ضرر بیشتر خودروسازان جلوگیری شود.

اتفاق تازه‎ای در چهارم نوامبر نخواهد افتاد

 شرایط کشور در دوران تحریم سخت است اما آن‎چه قرار بود در تاریخ چهارم نوامبر (13آبان، موعد آغاز دور دوم تحریم‎ها) اتفاق بیفتد، بسیار زودتر اتفاق افتاده و نشان داده است آمریکا قادر نخواهد بود صادرات نفت ایران را صفر کند.  ایران در چهل سال گذشته با تحریم دست‌به گریبان بوده و این دوران را پیش از این گذرانده است .در چنین شرایطی، برخی بدعهدی‎های شرکای خارجی باعث تاخیر در تحویل خودروهای خاص شده است اما قطعا از طریق قوانین بین‎المللی عدم پایبندی شرکای تجاری پیگیری خواهد شد.  در همین راستا، از قطعه‎سازان که به‎رغم فرازوفرودهای نقدینگی، همواره در کنار خودروسازی و تولید داخل بوده‎اند، سپاسگزاریم.

محسن صالحی‌نیا، معاون امور صنایع وزیر صمت:

رشد تولید خودرو در نیمه دوم سال

طبیعی است مباحثی در مورد صنعت خودرو در رسانه‎ها مطرح شود، چراکه همه مردم خواهان آگاهی از وضعیت این صنعت هستند. درحال‎حاضر 50 تا 60درصد موضوعات در هر نشست خبری وزرات صمت به صنعت خودرو ارتباط پیدا می‎کند. 

ما در این وزارتخانه در کنار دیگر ارکان حاکمیت ازجمله مجلس با تمام قدرت از صنعت خودرو حمایت می‎کنیم و امیدمان این است شرکت‎های خودروسازی در نیمه‌دوم سال با توان بیشتر، تولید را افزایش دهند و هزینه‎ها را با تولید بیشتر مدیریت کنند. 

 همان‎طور که در مقاطع قبلی این شرایط را تجربه کردیم، به‌طور قطع می‎توانیم این بار نیز در صنعت خودرو وارد یک مسیر صعودی شویم. درحال‎حاضر اقدامات خوب و قابل‌تقدیری در سایپا انجام شده است که یکی از این اقدامات رابطه مستمر با قطعه‎سازان بوده و آقای سروش نیز خواهند توانست با همکاری هیات‎مدیره و شرکت‎های زیرمجموعه این گروه خودروسازی عملکرد مناسبی داشته باشند.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد اصغری US ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
    1 0
    ..... ماشینی که باید 1ماه پیش میدی هنوز دعوت نامه اش نیومده حالا داری پیش فروش میکنی
  • دارکوب FR ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
    1 0
    از کرامات شیخ ما این است که شیره را خورد و گفت شیرین است ..... اخه این دیگه چه فرمایشاتی است ، اقتصاد را به سمت اقتصاد چند کشور افریقایی و امریکای جنوبی که دارای نرخ تورم بالاست برده اید ...کجای دنیا در طی چند ماه قیمت خودرو ۳ برابر و یا بیشتر می شود .... به عمل کار براید ، به سخندانی نیست ..این مدیر عامل جدید که هیچ اگر ۱۰ نفر هم مدیر عامل باشند در حال اینده همین طور خواهد بود
  • بهنام IR ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۶
    0 0
    دعوتنامه های شهریور ماه ساینا ex رو هنوز نفرستادی و داری پیشفروش میکنی !!!

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =