روغن‌سازی

گزارش‌های منتشرشده در کدال چهار شرکت بزرگ گروه روانکارسازان بورسی مشخص کرد که آنها موفق شدند مجموعا بیش‌از ۶۸ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کنند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۴درصدی را نشان می‌دهد.

طبق گزارش‌ شرکت‌های صنعت روانکار در سامانه اطلاعات شرکت‌های بازار بورس کشور (مخفف عبارت انگلیسی Comprehensive Database Of All Listed Companies) در ۹ماهه سال ۱۴۰۳ نفت بهران با کسب ۲۱هزار میلیارد تومان درآمد، پیشتاز صنعت روانکار بوده است.

همچنین نفت ایرانول با افزایش۴۳درصدی، بیشترین رشد درآمد را میان روانکارهای بورسی به نام خود ثبت کرد. صنعت روانکار در ۹ ماهه امسال عملکرد قابل‌توجهی از خود نشان داده است.

بر اساس گزارش‌ها، چهار شرکت بزرگ این گروه توانستند مجموعا بیش‌از ۶۸ هزار میلیارد تومان درآمد کسب کنند که نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته رشد ۳۴درصدی را ثبت کرده است. این افزایش عمدتا ناشی‌از رشد فروش و بهبود عملکرد تولیدی شرکت‌هاست.

در این میان، شرکت نفت ایرانول بیشترین رشد درآمد و تولید را تجربه کرده است. در حالی که نفت سپاهان با کاهش جزئی در تولید مواجه شد و به همین دلیل رشد درآمد آن از سایر رقبا کمتر بود. به این ترتیب روند کلی صنعت نشان می‌دهد روانکارها همچنان از پتانسیل بالایی برای رشد برخوردارند و چشم‌انداز مثبتی برای این صنعت ترسیم می‌شود.

پس از بررسی گزارش‌های مالی روانکارهای بورسی در نیمه‌نخست سال ۱۴۰۳ مشخص شد تمامی شرکت‌های این صنعت وضعیت مناسبی را از نظر درآمدزایی داشتند. حال باید دید کدام‌ یک از روانکارهای بورسی در ۹ماهه امسال عملکرد بهتری را از نظر تولید و فروش به ثبت رسانده است.

پیش از هرچیز باید گفت چهار روانکار بورسی در ۹ماهه ۱۴۰۳ حدود ۶۸هزار و ۳۴۳میلیارد تومان از فروش محصولات درآمد کسب کردند. مقایسه این عدد با درآمد صنعت روانکار در ۹ماهه سال گذشته افزایش بیشتر از ۳۴درصدی این رقم را مخابره می‌کند چراکه مجموع رقم فروش روانکارهای بورسی در ۹ماهه ۱۴۰۲ حدود ۵۰ همت ثبت شده بود.

همچنین بررسی گزارش‌های فعالیت‌ ماهانه چهار روانکار بورسی در ۹ماهه ۱۴۰۳ نشان می‌دهد شرکت نفت بهران پردرآمدترین روانکار بورسی در ۹ماهه ۱۴۰۳ بوده است. حال باید دید کدام روانکار در ۹ماهه سال ۱۴۰۳ عملکرد بهتری از نظر رشد درآمدزایی داشته است.

بررسی گزارش‌های مالی روانکارهای بورسی، نام شرکت نفت ایرانول (شرانل) را در صدر بیشترین افزایش درآمد حاصل از فروش ۹ماهه ۱۴۰۳ قرار می‌دهد. به طوری که شرکت نفت ایرانول موفق شد درآمد ۹ماهه ۱۴۰۳ خود را به ۱۵هزار و ۵۸ میلیارد تومان برساند.

گفتنی است این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۴۳درصد افزایش داشته است. زیرا درآمد این شرکت در ۹ماهه سال ۱۴۰۲ حدود ۱۰ هزار و ۴۹۵ میلیارد تومان ثبت شده بود. رتبه دوم بیشترین افزایش درآمد ۹ماهه امسال نیز به شرکت نفت بهران تعلق می‌گیرد.

بررسی گزارش‌های این شرکت نشان می‌دهد، درآمد حاصل از فروش شرکت نفت بهران در ۹ماهه ۱۴۰۳ به ۲۱هزار و ۵۳ میلیارد تومان رسیده است. این عدد در مقایسه با ۹ماهه سال ۱۴۰۲ حدود ۳۸درصد افزایش داشته است.

درآمد شرکت نفت بهران در ۹ماهه ۱۴۰۲ حدود ۱۵هزار و ۲۵۸میلیارد تومان ثبت شده بود. شرکت نفت سپاهان نیز در ۹ماهه ۱۴۰۳ عملکرد خوبی در فروش از خود نشان داده است. به نحوی که این شرکت موفق شد از فروش محصولات خود در ۹ ماهه امسال ۲۰ هزار و ۸۰۲ میلیارد تومان درآمد کسب کند. این بدان معناست که درآمد شرکت نفت سپاهان در ۹ ماهه ۱۴۰۳ نسبت‌به ۹ ماهه ۱۴۰۲ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

نفت پارس، آخرین روانکارسازی بود که در ۹ماهه ۱۴۰۳ توانست«درآمد حاصل از فروش خود را بر مدار صعودی قرار دهد. بررسی گزارش‌های مالی این شرکت در ۹ماهه نشان می‌دهد، نفت پارس موفق به ثبت درآمد ۱۱هزار و ۴۲۹ میلیارد تومانی در ۹ماهه ۱۴۰۳ شده، این بدان معناست که درآمد نفت پارس در ۹ماهه ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیشتر از ۲۸درصد افزایش داشته است. به این ترتیب مشخص می‌شود درآمد تمامی روانکارهای بورسی در ۹ماهه ۱۴۰۳ نسبت به ۹ ماهه ۱۴۰۲ افزایش داشته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =