باتری‌های لیتیوم-تیتانات

ارزش بازار جهانی باتری لیتیوم-تیتانات (نسل دوم باتری‌های لیتیوم-یون) در سال 2022 به 3 میلیون دلار رسید و انتظار می‌رود در دوره پیش‌بینی (2030-2025) نرخ‌ رشد مرکب سالانه 19.07 درصدی داشته باشد که دلیل آن هم افزایش سرمایه‌گذاری و پیشرفت‌های فناوری است.

بازار جهانی باتری لیتیوم-تیتانات شاهد رشد قابل‌توجهی در سال‌های 2023-2020 بوده است. تقاضای زیاد برای باتری‌های با چگالی بالا ‌از جمله دلایل این رشد بوده است. برد بالاتر و همچنین کاهش زمان شارژ باتری از جمله درخواست‌های خودروسازان است.

به‌عنوان مثال در سال 2023 CATL Battery خودرو ZEEKR001 را با برد کلی هزار کیلومتر معرفی کرد. این باتری‌ عصرجدید می‌تواند نگرانی درباره میزان پیمایش را در بین مصرف‌کنندگان کاهش دهد.

علاوه‌بر این خودروهای تجاری نیز شاهد سناریوی مشابهی هستند؛ زیرا خودروهای بیشتری با باتری‌های لیتیوم-تیتانات ادغام می‌شوند تا محدوده حرکتی خود را بهبود بخشند و به‌انتقال صنعت‌خودرو از موتورهای احتراق‌داخلی به EV‌ ها کمک کنند.

صنعت‌خودرو درحال همکاری‌ و توافق‌های مختلفی با تولیدکنندگان باتری است. با در دسترس بودن باتری‌های LTO برای وسایل نقلیه مختلف مسافربری و تجاری، شرکت‌های خودروسازی به‌آسانی با عرضه مدل‌های جدید خودروهای الکتریکی، تغییر فناوری را در پیش می‌گیرند.

به‌عنوان مثال XALT Energy شراکت خود را با Hybrid Kinetic Group، HK Group و چین برای تامین باتری‌های لیتیوم-‌تیتانات (LTO) از تاسیسات تولیدی خود در میدلند اعلام کرد. باتوجه به‌تقاضا برای شارژ سریع و وسایل‌نقلیه الکتریکی با برد پیشرفته، بازیگران مختلف بازار نیز حضور خود را در این بخش اعلام کرده‌اند و به این ‌ترتیب به‌بازار باتری لیتیوم‌-تیتانات کمک می‌کنند.

انتظار می‌رود APAC (منطقه آسیا-اقیانوسیه) با CAGR (نرخ‌ رشد مرکب سالانه) قابل‌توجهی در طول دوره پیش‌بینی رشد کند. منطقه آسیا-اقیانوسیه خانه برخی از پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان مانند چین، هند، اندونزی، ژاپن و غیره است.

به‌منظور کاهش آلودگی‌های ناشی ‌از بخش حمل‌ونقل، چین یکی از بزرگ‌ترین کشورهایی است که شاهد رشد خیره‌کننده خودروهای الکتریکی است. چین بیش ‌از هر کشور دیگری در بازار خودروهای الکتریکی نقش دارد و سهم آن به 60 درصد از کل فروش این مدل خودروها در سراسر جهان می‌رسد.

کشورهای دیگری مانند هند، ژاپن، کره‌جنوبی و اندونزی نیز در این روند پیشگام بوده‌اند. با توجه به‌ظهور جمعیت طبقه متوسط تقاضا برای وسایل نقلیه دوربرد و شارژ سریع در سال‌های آینده ‌رشد چشمگیری خواهد داشت و متعاقبا نیاز به‌وسایل نقلیه مبتنی ‌بر باتری لیتیوم-تیتانات‌اکسید در منطقه را افزایش خواهد داد.

بازار جهانی باتری لیتیوم-‌تیتانات، رقابتی و پراکنده است؛ اما باید گفت بازیگران کلیدی این بازار استراتژی‌های متفاوتی را برای تقویت حضور خود اتخاذ می‌کنند؛ مانند مشارکت‌ها، توافق‌ها، همکاری‌ها، محصولات جدید، توسعه‌های جغرافیایی و ادغام. برخی از بازیگران اصلی فعال در بازار عبارتند ‌از Altairnano، Toshiba، Titan Kogyo، Sichuan Xingneng New Material، BTR Nano Technology، Vision Group، Fullriver، HuaHui New Energy، XALT Energy، Siqi Energies و PICELL Electronics.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =