رئیس پلیس راهور تهران بزرگ

با توجه به برگزاری چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر و اکران آثار سینمایی در کاخ جشنواره با حضور عوامل فیلم‌های سینمایی و اهالی رسانه، پلیس راهور تهران بزرگ نیز در این رویداد، اقدام به فعالیت‌های فرهنگی و تعامل با اهالی فرهنگ و هنر در خصوص کاهش حوادث ترافیکی کرده است. در ادامه نقش رسانه ها در فرهنگ سازی و کاهش تخلفات رانندگی را بررسی می کنیم. 

پلیس برای فیلمسازان انگیزه دوچندان ایجاد می‌کند

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ضمن حضور در برج میلاد و بازدید از غرفه پلیس راهور تهران بزرگ در حاشیه این دیدار از تاثیر سینما بر کاهش تخلفات و حوادث ترافیکی سخن گفت.

سردار سیدابوالفضل موسوی‌پور در این باره گفت: بیش‌از یک‌سال است که از اجرای «طرح ۱۰» با هدف کاهش تخلفات و حوادث مرتبط با موتورسیکلت در پایتخت می‌گذرد و ما با اجرای طرح‌های متعدد و با مشارکت و همراهی ارگان‌های مختلف سعی بر آن داشتیم فرهنگ استفاده از کلاه ایمنی و البته اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی را برای راکبان موتورسیکلت بیش از گذشته تبیین و اجرا کنیم که محصول آن کاهش قربانیان این وسیله‌نقلیه پرخطر و افزایش استفاده از کلاه‌ایمنی در سطح شهر بوده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ افزود: همزمان با جشنواره فیلم فجر این بار سراغ اهالی سینما و خانواده‌ رسانه در حوزه فرهنگ و هنر رفتیم تا از جادو و توانمندی هنر نمایش در انعکاس دغدغه‌ فرهنگی‌ خود که گاه در سطح شهر به یک ناهنجاری تبدیل شده‌اند، نهایت استفاده را ببریم.

سردار موسوی‌پور افزود: تردیدی نیست که هنر سینما و جایگاه درام در انتقال پیام و ارتباط با مخاطب، فرصتی متفاوت برای ماست تا بتوانیم در دل داستان‌های مختلف و در ژانرهای متفاوت آثار سینمایی و البته با حضور چهره‌های محبوب و هنرمندان کاربلد، جانمایی جدیدی از پیام خود در حوزه ارتقای فرهنگ ترافیک خاصه فرهنگ صحیح موتورسواری و البته استفاده از کلاه ایمنی در کنار دیگر پیام‌های آموزشی ازجمله عدم استفاده از تلفن‌همراه حین رانندگی، تردد با سرعت مجاز و دیگر تخلفات حادثه‌ساز داشته باشیم.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در چند روزی که در غرفه پلیس راهور تهران بزرگ در محل اکران فیلم‌های جشنواره حضور داشتیم و با هنرمندان مختلف گفت‌وگو کردیم، مسیر این تعامل هموارتر شد و با حضور در بخش تجلی آثار ملی و با قضاوت فیلم‌هایی که در انعکاس پیام‌های ترافیکی نقشی موثر داشتند، پلیس برای فیلمسازان از کارگردانان و نویسندگان گرفته تا بازیگران و دیگر عوامل آثار، انگیزه دوچندان ایجاد خواهد کرد که در سال‌های آتی به کمک ما بیایند و به کاهش حوادث ترافیکی کمکی دوچندان داشته باشند.

سردار موسوی‌پور در پایان گفت: سینما و آثار نمایشی در تلویزیون و پلت‌فرم‌های نمایشی با توجه به ارتباط وسیعی که با مخاطبان به ویژه اعضای خانواده‌ دارند، فرصتی مغتنم برای پلیس به شمار می‌رود تا با افزایش آگاهی جامعه شاهد کاهش قربانیان حوادث ترافیکی باشیم.

انیمیشن «سیا ساکتی» با محتوای جدید منتشر می‌شود

چندی پیش، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ درخصوص نقش رسانه در ارتقای فرهنگ رانندگی گفت: از تولیدکنندگان رسانه‌ای می‌خواهم مفاهیم، آموزش‌ها و قوانین راهنمایی و رانندگی را در قالب تولید محتوا و برنامه‌های خود به عنوان کاراکتر خوب و بد در نقش‌ها و ژانرهای مختلف اشاعه دهند.

سرهنگ فیروز کشیر با اشاره به اینکه نقش رسانه در ارتقای فرهنگ رانندگی شهروندان بسیار حائز اهمیت است، افزود: این آموزه‌ها می‌تواند مانند بستن کمربند ایمنی و استفاده موتورسواران از کلاه ایمنی مد نظر قرار گیرد. مثلا در ساخت فیلم‌ها و هر اثری که مخاطب ببینند، بازیگر مورد علاقه مردم، قبل از روشن کردن خودرو کمربند ایمنی را می‌بندد یا کلاه ایمنی بر سر می‌گذارد که این فرهنگ‌سازی، تاثیر خود را بر مخاطب می‌گذارد.

به‌گفته وی، هر یک از تولیدات رسانه‌ای مخاطبان و بینندگان خاص خود را دارند و تولید اثر فاخر و فیلم‌هایی با مضامین آموزش‌های قوانین راهنمایی و رانندگی، نقش بسیار مهمی در ارتقای فرهنگ رانندگی بین مردم دارد.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه گفت: قطعا اقدامات فرهنگی و آموزشی تاثیر بسیار بیشتری بر ارتقای فرهنگ ترافیک در بین شهروندان خواهد داشت و در آینده نیز بیشتر خود را نشان داده و نفع آن به خود شهروندان بازخواهدگشت.

وی اضافه کرد: در این خصوص اقدامات بسیار خوبی انجام شده و به غیر از وظایف ذاتی که پلیس دارد، این اقدامات فرهنگی و آموزشی اجرایی شده است. البته رسانه‌ها نیز در حوزه ارتقای فرهنگ رانندگی شهروندان با ارائه مطالب آموزشی و فرهنگ‌سازی سعی در افزایش اطلاعات و ارتقای فرهنگ رانندگی بین رانندگان دارند.

سرهنگ کشیر درخصوص تولید برنامه‌های آموزشی در جهت آگاهی‌سازی شهروندان یادآور شد: بعد از گذشت ۵سال و با مطالبه مردم، انیمیشن سیا ساکتی را که یک برنامه خوب در پلیس راهور فراجا بود، دوباره و با محتوای جدید منتشر می‌کنیم.

به گفته وی، در حوزه اطلاع‌رسانی حتی خبرهایی که در زمینه‌های مختلف بود به صورت مویرگی در سرای محلات اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ افزود: بیلبوردهای تبلیغاتی و آموزشی با موضوعات مختلف آموزشی و اطلاع‌رسانی را با همکاری دوستان خود در شهرداری تهران نصب کرده و در معرض دید عموم رانندگان و شهروندان قرار می‌دهیم که این موضوع هم یکی دیگر از مباحث اقدامات فرهنگی توسط پلیس راهور تهران بزرگ است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

آخرین اخبار