کد خبر: 169777
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۴

مانند بسیاری از خودروهای چینی، لیفان X50 نیز برای اولین بار در نمایشگاه اتومبیل پکن و در سال ۲۰۱۴ به نمایش درآمد. این کراس اوور کامپکت اکنون با قیمت ۹ تا ۱۳٫۵ هزار دلار در بازار چین عرضه میشود.

به گزارش اخبار خودرو ، با انتشار نخستین تصاویر رسمی از X50، شباهت آن با سدان چهار در لیفان سلیا (لیفان ۵۳۰) ، به عنوان دیگر محصول این خودروساز چینی آشکار شد. اما این شباهت فقط در نمای جلو بود.

[caption id="attachment_169778" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

در باقی بخش ها X50 از ظاهری اسپرت و جذاب تر بهره مند است. X50 به عنوان یک کراس اوور کامپکت پنج در توسط شرکت لیفان موتور عرضه میشود.

ارتفاع این خودرو از سطح زمین عدد قابل توجه ۲۰۰ میلی متر بوده و بخش های پایینی مانند قوس چرخ ها و سپرها توسط پوشش های پلاستیکی محکم محافظت میشود که نمای اسپرت تری به آن بخشیده است.

این اتومبیل تنها به صورت دیفرانسیل جلو عرضه شده و عملا از قابلیت آفرود بی بهره است. با این حال کراس اوور بودن به این خودرو ظرفیت عبور از جاده های ناهموار و همچنین سطوح لغزنده زمستانی بدون لغزش و لیز خوردن را بخشیده است.

[caption id="attachment_169779" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

ابعاد خارجی این خودرو که شامل ۴۱۰۰ میلی متر طول، ۱۷۲۲ میلی متر عرض، ۱۵۴۰ میلی متر ارتفاع و ۲۵۵۰ میلی متر فاصله بین دو محور میشود آن را از نظر اندازه در کلاس B و در کنار امثال تویوتا یاریس، رنو ساندرو و سیتروئن C3 قرار داده است. در این میان با توجه به قیمت خودرو، رنو ساندرو میتواند رقیب سرسختی برای آن محسوب شود.

طراحی دقیق بدنه X50 در خور توجه بوده و به طور کامل محصول کد X شرکت لیفان از ظاهری به روز، مدرن و اورجینال برخوردار هستند. طراحی نمای جلو علی رغم شباهت با سدان سلیا از یک ورودی هوای بزرگ ذوزنقه ای در پایین جلوپنجره، لبه های آئرودینامیک و مه شکن های LED بهره میبرد. چراغ های بزرگ با LED و لنزهای اپتیکی و چراغ های روشنایی روز دو طرف جلوپنجره باریک قرار گرفته اند.

[caption id="attachment_169782" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

خطوط سقف و بدنه بدون آنکه در امتداد هم باشند مانند یک اس یو وی همدیگر را قطع کرده اند اما شکل رو به بالای شیشه عقب بیشتر به یک هاچ بک اسپرت شباهت دارد. قوس های چرخ به راحتی لاستیک ها با رینگ ۱۵ اینچی و طراحی خاص را درون خود جای داده اند. فاصله کم محور چرخ ها تا انتهای عقبی و جلویی و کاپوت کوتاه X50 از جمله ویژگی های متداول در اتومبیل های هاچ بک است. تنها با توجه به محافظ های پلاستیکی دور تا دور و ارتفاع نسبتا بالای خودرو از سطح زمین میتوان آن را یک کراس اوور نامید.

[caption id="attachment_169780" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

طراحی عقب لیفان X50 بسیار جذاب تر بوده و شباهت زیادی به طرح های آلفارومئو دارد. خطوط هموار درب صندوق، شیشه عقب جمع و جور که در بالا به یک اسپویلر ختم میشود، سپرهای بزرگ و اسپرت و در کل شکل قطره ای نمای عقب ظاهر چشم نوازی برای X50 ایجاد کرده است. با ایجاد یک انحنا در پایین آن به عنوان دستگیره، به جای یک دستگیره پلاستیکی در وسط درب،میشد ظاهر بهتری نیز بدست آورد.

[caption id="attachment_169784" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

طراحی داخلی لیفان X50 نکات مدرن و شیکی به همراه دارد که الهام بخش این کراس اوور چینی شده است. پنل جلو و کنسول وسط با خطوطی هموار و دلپذیر ظاهری با اصالت و کیفیت را به نمایش میگذارند که با چیدمان ارگونومیک کنترل های سیستم صوتی و تهویه مطبوع این احساس تکمیل میگردد. در داخل خودرو اثری از طراحی اسپرت به چشم نمیخورد. یک فرمان جمع و جور و یک دورشمار بزرگ با صفحه قرمز براق که سرعت سنج دیجیتالی در مرکز آن قرار گرفته است. تنها نکته منفی صندلی های راننده و کمک راننده است که مسطح بوده و حمایت جانبی کمکی به همراه ندارد. اما در عوض با در دسترس بودن تنظیمات وسیع برای صندلی میتوان بهترین موقعیت را برای قرار گرفتن پشت فرمان بدست آورد.

[caption id="attachment_169785" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

صندلی های ردیف دوم با توجه به فاصله ۲۵۵۰ میلی متری بین دو محور از فضای مناسبی برخوردار هستند و دو سرنشین بالغ با قد بالای ۱۸۰ سانتی متر را به خوبی در خود جای میدهند. اما نمیتوان در مورد راحتی سه نفر در عقب نیز به سادگی اظهار نظر کرد.

[caption id="attachment_169786" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

محفظه بار X50 به گفته کارخانه حجمی معادل ۵۷۰ لیتر دارد و اگر به دنبال فضای بیشتر هستید میتوانید صندلی های ردیف دوم را نیز بخوابانید. البته متاسفانه با این کار سطح همواری در اختیار نخواهید داشت و یک اختلاف ارتفاع پله مانند به چشم میخورد.

[caption id="attachment_169781" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

لیفان X50 از فهرست نسبتا کاملی از تجهیزات ایمنی و رفاهی برخوردار است که از آن جمله میتوان به این موارد اشاره کرد : ترمز ABS به همراه EBD، کنترل الکترونیکی تعادل، ۶ ایربگ، مه شکن جلو و عقب، LED های روشنایی روز، راهنما بر روی آینه ها، دستگیره و جلوپنجره کرومی، رینگ های آلیاژی ۱۵ اینچی، صندلی با روکش چرمی، تهویه مطبوع، صندلی های جلو گرم شونده، فرمان الکترونیکی، شیشه های برقی عقب و جلو، صندلی راننده با قابلیت تنظیم در ۶ جهت، گرمکن برقی آینه ها، سیستم صوتی با چهار بلندگو (رادیو، MP3 و USB)، ورود بدون کلید و سنسور پارک عقب.

[caption id="attachment_169783" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

ویژگی های فنی لیفان X50 تا حد زیادی مشابه لیفان سلیا است (لیفان ۵۳۰). دیفرانسیل جلو، تعلیق جلو مستقل از نوع مک فرسون و تعلیق عقب نیمه مستقل، ترمز دیسکی برای چهار چرخ و فرمان الکتریکی از جمله این شباهت ها است. برای این کراس اوور یک موتور ۱٫۵ لیتری بنزینی (قدرت ۱۰۳ اسب بخار و گشتاور ۱۳۳ نیوتن متر) در نظر گرفته شده که همراه با گیربکس ۵ دنده دستی یا CVT عرضه میشود. مصرف سوخت این موتور طبق ادعای کارخانه ۶٫۵ لیتر در صد کیلومتر است.

[caption id="attachment_169787" align="aligncenter" width="600"]لیفان X50 لیفان X50[/caption]

در بازار چین لیفان X50 در یک رده تجهیزاتی پایین تر نیز عرضه میشود که شامل موتور ۱٫۳ لیتری (قدرت ۹۴ اسب بخار و گشتاور ۱۱۹ نیوتن متر) به همراه گیربکس ۵ دنده دستی، فقط دو ایربگ در جلو و روکش پارچه ای صندلی ها میشود.

لیفان ایکس ۵۰ همچنین به علت ارتفاع نسبتا زیاد بدنه و فنربندی نسبتا نرم و راحت، از نظر هندلینگ نیز چندان خودرو تند و تیزی محسوب نمی شود و در سرعت های نسبتا بالا تمایلی به ناپایداری را از خود نشان می دهد که برخی مالکین به خصوص در شرایط جوی نامناسب و بر روی مسیر لغزنده، تجربه چنین شرایطی را داشته اند.با این حساب به نظر می رسد که استفاده از سامانه ایمنی ESP برای ایکس ۵۰ نسبتا ضروریست و حذف این سیستم از روی نمونه مونتاژی در کشور حرکت کاملا اشتباهی بوده است.

[aparat]cS7MV[/aparat]

منبع : ۱۰۰۱carreviews

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سهيل ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
    2 1
    ما اینو داشتیم ، نخرین نه شتاب داره نه فضا، ٢ کیلومتر راه رفتیم بدنش به صدا داشت میفتاد، کنسول وسطش لقه، دید عقب نداره، به سختی فروش میره، رنگ ماشین هم ضعیفه، .....
  • ۱۵:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
    1 1
    چینیعنی آشغال!!! اینکه می گن چین همجنس خوب داره هم بد و .... همگی عوام فریبیه چون شخصا جنس چینی خود ندیده ام. هرچی چینی خریده ام بعدش مثل... پشیمون شدم. چرا برخی از اجناس هست که برندن مثل نوکیا، مثل سامسونگ که در چین مونتاژ یا برخی از قطعاتش تولید می شوند قضیه اینا متفاوته. بقیه هرچی ساخت چین باشه آشغال به تمام معنا است مطمئن باشید و آزموده را نیازمایید لطفا!!
  • علی ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
    1
    لعنت بر لگن چینی ... درود بر خودروهای اصیل وباشکوه وبا کیفیت و باحال .. آلمان و ژاپن
  • ashna ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    1
    اینایی که میگن چین به درد نمی خوره نمی دونن که این شرکت های داخلی همشون از چین دارن قطعه درجه چهار وارد می کنن؟؟ یا حتی نمیدونن که خودرو های برقی قطعاتش در انحصار چین و یکی دو کشوره من خودم ماشین سابرینا را بررسی کردم. موتور و گیربکس ژاپن را مونتاژ میکنه پلت فرم بنز هم استفاده کرده بعد ماشینو به قیمت چینی وارد بازار شده این چیش بده اگه این انحصار خودرو داخلی را بردارن رقابت بشه خیلی از ماشینهای لوکس را می تونی زیر بیست میلیون بخری.
  • یه دوست ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    2
    جالبه هیچ وقت تو این خبر گزاری از بایک و سابرینا صحبت و بررسی نیست و هر روز از لیفان و جک خبر تکراری پخش میشه. موفق باشید.
  • پراید سوار ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    اتفاقا چینی خیلی از پژو و این آشغال های ایرانی بهتره کافیه یک نفر تو سایت بنویسه چینی بده بقیه هم میگن بده اما یک نفر بگه خوبه بقیه هم میگن خوبه نظر واقعی خود را بنویسید نه اینکه الکی بدون هیچ تجربه صحبت کنید
  • امیر ۲۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    2
    دوستان میخام چیزی رو بگم که تا تشریف نبرید چین و به عینه خودتون نبینید باور نمیکنید. یک ماه پیش من چین بودم در دو شهر نانجینگ و شانگهای. به جون پدر مادرم قسم میخورم که ده تا دونه ماشین چینی ندیدم تو این دوشهر!!! تمام ماشینهاشون یا بیوک بود یا آءودی و بی ام وی یا حتی پژو.براتون جالب نیست که کشور تولیدکننده‌ این آشغالها خودش این ماشینها رو استفاده نمیکته؟؟؟
  • رضا IR ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۴/۱۴
    0 0
    والا ما داریم مدل 94 باهاش مسافرتای راه دور هم رفتیم هیچ اذیتی نکرده من نمیدونم چرا ایرانی مصب از شرکت تویوتا و بنط و بی ام و هم ایراد می گیره؟شما اگه خودتون یه کسی هستید بجای نظر دادن دست بکار بشید

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 2 =