عباس شادکمالی ، رئیس هیات‌مدیره شرکت « میامی‌ تجارت‌ پیشتاز »

وقتی دغدغه کشور و مردم را داشته باشی، رویاهای کودکی رابا کارهای بزرگی پیوند خواهی زد که نتیجه‌اش تامین بخشی از نیاز ناوگان حمل‌ونقل کشور به تایرهای سنگین، آنهم با کالاهای باکیفیتی است که با عمر طولانی هم منابع ارزی کشور را حفظ می‌کنند و هم به قلکی برای پس‌انداز راننده‌ها تبدیل می‌شوند.

عباس شادکمالی که از ۹سالگی و در مغازه پدر به تایر علاقه‌مند شد، امروز ۴۶ساله است و شرکتی که به‌نام «میامی تجارت پیشتاز» تاسیس کرد؛ بی‌اغراق دو برند از باکیفیت‌ترین تایرهای موجود در بازار ایران را برای ناوگان اتوبوسی و کامیونی به کشور وارد می‌کند. فرقی ندارد اتوبوس داشته باشی یا تریلر و کامیون یا چند سال یک‌بار برای خودرو سواریت به بازار تایر سر می‌زنی. به هر حال نام تایر جی‌تی به‌عنوان یکی از بهترین و باکیفیت‌ترین تایرهای موجود در بازار به گوشَت خورده است. آنقدر باکیفیت که به قول راننده‌ها، تایرهای جی‌تی را باید زمانی عوض کرد که دلت یک جفت تایر نو بخواهد چون به این راحتی‌ها خراب نمی‌شوند!

از«گاجاتونگال» تا «جی‌تی»

همه‌چیز از مغازه تایرفروشی پدر شروع شد. وقتی عباس ۹ساله بود و تابستان‌ها برای کار به مغازه می‌رفت، از بین آن همه تایر موجود در فروشگاه یک برند از کشور اندونزی را بیشتر از همه دوست داشت. «گاجاتونگال» که بعدها «جی‌تی‌رادیال» و «جی‌تی» نام گرفت. هنوز حرف‌های شاگردان مغازه پدر در گوشش تکرار می‌شوند که می‌گفتند گاجاتونگال، تولید اندونزی است و این کشور بهترین کائوچوهای جهان را دارد، خیلی نرم است اما در عین نرمی دوام و کارایی بالایی دارد.

همان روزها عباس شادکمالی ذهنش با گاجاتونگال گره خورد تا اینکه در سال ۸۹ در ملاقات با مدیران‌ارشد جی‌تی‌سنگاپور توانست نمایندگی انحصاری «پرایمول» و چند سال بعد جی‌تی را برای ایران بگیرد. او حالا میراث‌دار یک کسب و کار خانوادگی است که پدر از ۷۰سال قبل بنا نهاد. شیوه کارش با بقیه شرکت های بازرگانی و واردکنندگان تایر متفاوت است. مجموعه‌ای که با ۵۳نفر پرسنل، دو تیم از قوی‌ترین شبکه‌های فروش و خدمات پس از فروش تایر در کشور را تشکیل داده‌اند. دو برند جی‌تی و پرایمول تیم فروش مجزایی دارند و اولویت برایشان توزیع مستقیم درسطح کشور است.

«جی‌تی» و «پرایمول»؛ نماد پس‌انداز در حمل‌ونقل جاده‌ای

در «میامی تجارت پیشتاز» همه چیز دوستانه است؛ از فضای کارکردن پرسنل تا برخورد با مشتری و شبکه فروش. شاید باورتان نشود اما کافی است سری به «میامی تجارت پیشتاز» بزنید تا متوجه شوید نوع برخورد خانواده «میامی تجارت» ناخودآگاه شما را به مشتری جی‌تی تبدیل می‌کند! شادکمالی می‌گوید از سال ۷۴ که کار حرفه‌ای در زمینه فروش تایر را شروع کردم، همواره رفتار بزرگان این صنف را به عنوان الگو در نظر گرفتم. به همین دلیل برای واردات سراغ کارخانه و برندی رفتم تا هم محصول باکیفیتی را تولید کند و هم صاحب تکنولوژی باشد.

به گفته او، عملکرد جی‌تی و پرایمول از نظر کیفیت و خدمات پس از فروش در ایران بالا و قابل دفاع بوده است و به دلیل بالاتر بودن کیلومتر کارکرد این تایرها، به نوعی از آنها به عنوان یک قلک برای راننده‌ها و صاحبان خودروهای سنگین یاد می‌کنند. چراکه تایرهای جی‌تی کارکرد بالاتری نسبت‌به دیگر برندهای هم سگمنت خود در بازار دارند و این موضوع وقتی در تعداد تایرهای مورد استفاده در هر خودرو، تعداد خودروها و مایلژ (Tire Mileage: قیمت تمام‌شده هر حلقه لاستیک بر اساس تقسیم قیمت بر عمر مفید) استفاده از آنها ضرب می‌شود به رقم قابل‌توجهی می‌رسیم که می‌تواند به صورت چشمگیری در هزینه‌های مالکان خودرو و شرکت های حمل‌ونقل صرفه‌جویی کند.

اهمیت تایر در حمل‌ونقل و لجستیک

۲۵ آذرماه، آغاز هشتمین دوره نمایشگاه حمل‌ونقل و لجستیک است. نمایشگاهی که «میامی تجارت پیشتاز» سه دوره پیش از این نیز در آن شرکت کرد و به‌گفته شادکمالی فصل جدیدی از معرفی تایر در این صنعت به عنوان ابزاری تاثیرگذار در حمل‌ونقل آغاز کرده است.

او این بار هم پرقدرت در نمایشگاه حاضر شده و هدف اصلی از حضور پررنگ در این نمایشگاه را معرفی دو برند جی‌تی و پرایمول به‌عنوان برندهای خوب و محبوب کشور به مصرف‌کننده نهایی و شرکت‌های حمل‌ونقل می‌داند. شادکمالی می‌گوید: تایرهای جی‌تی به‌دلیل کارکرد بالایی که دارند، هزینه‌های شرکت‌های حمل‌ونقل را به شدت کاهش می‌دهند. این کوچک‌ترین کاری است که می‌توانیم در این شرایط سخت ارزی که بر کشور حاکم است انجام دهیم و ارز بیشتری را ذخیره داشته باشیم. ما تایری را به زیر خودروها می‌بریم که کارکردی بسیار بالاتر از دیگر برندها دارند.

شادکمالی تعصب بالایی نسبت‌به همکاران و هم‌صنفی‌هایش دارد. از تُجاری که به موازات او کار تامین تایر در کشور را انجام می‌دهند و معتقد است نه‌تنها آموخته، بلکه برایشان احترام بسیاری هم قائل است.

او با اظهار خوشحالی از رونق گرفتن هرچه بیشتر این نمایشگاه می‌گوید: پس از چند دوره حضور قدرتمند «میامی تجارت پیشتاز» در نمایشگاه حمل‌ونقل و لجستیک، دیگر همکاران نیز به این نمایشگاه آمدند و به نوعی آن را به نمایشگاه تایر تبدیل کردند. این اتفاق بزرگی است که می‌تواند نقش تایر در حمل‌ونقل را بیش‌از پیش برای دولت و شرکت‌های حمل‌ونقل روشن کند و آنها را به سمت‌وسویی سوق دهد که با انتخاب تایر مناسب هم از تحمیل هزینه‌های بی‌دلیل به کشور بکاهند و هم در هزینه‌های شرکت‌های حمل‌ونقل و حتی راننده‌هایی با یک خودرو صرفه‌جویی شود.

شادکمالی همچنین از رونمایی برند جدید «میامی تجارت پیشتاز» خبر داد. برندی که همزمان با نمایشگاه حمل‌ونقل از آن رونمایی می‌کنند و سبد محصولات خود از تایرهای با کیفیت را تکمیل خواهد کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =