جهش تولید در ایران خودرو

این موفقیت موجب شد تا عزت نفس و عزم صنعتگران فزونی یابد و با روحیه‌ای دوچندان برای دستیابی به موفقیت‌های بیشتر بکوشند. گروه صنعتی ایران‌خودرو به‌منظور جلب رضایت مشتریان و عرضه محصولاتی مطابق با کیفیت و استانداردهای روز دنیا، از سال گذشته تاکنون اقدام به ارتقای محصولات تولیدی خود کرده است.

به گزارش «اخبار خودرو»،سال گذشته صنعت خودرو با بهره‌گیری از توان داخلی و دانش مهندسان ایرانی، موفق شد تا بدون تکیه بر همتایان خود در خارج از مرزهای کشور، قطعات مورد نیاز را داخلی‌سازی کند و تولید محصولات خود را استمرار بخشد. این موفقیت موجب شد تا عزت نفس و عزم صنعتگران فزونی یابد و با روحیه‌ای دوچندان برای دستیابی به موفقیت‌های بیشتر بکوشند. گروه صنعتی ایران‌خودرو به‌منظور جلب رضایت مشتریان و عرضه محصولاتی مطابق با کیفیت و استانداردهای روز دنیا، از سال گذشته تاکنون اقدام به ارتقای محصولات تولیدی خود کرده است؛ خودروهایی نظیر رانا پلاس، سورن پلاس، سمند سال، 207 پانوراما و دنا پلاس اتوماتیک در این هدف‌گذاری قرار دارند که بخشی از آن به‌زودی وارد بازار خواهد شد.

   تولید خودروهای دوستدار محیط زیست
همچنین در بحث پروژه‌های بهبود قوای محرکه جاری که هدف از طرح آن‌ها کاهش مصرف سوخت و آلایندگی است، برنامه‌هایی شامل بازنگری و بهبود طراحی سیستم‌های موتور به‌منظور کاهش مصرف سوخت، انجام فرآیند کالیبراسیون مدیریت موتور به‌منظور کاهش مصرف سوخت و ارتقای استاندارد آلایندگی و توسعه سیستم‌های کاتالیزور جدید تعریف شده و در دست اقدام است. این خودروساز با رعایت استانداردهای زیست‌محیطی  مصوب  و ملی به دنبال تولید خودروهای دوستدار محیط زیست است.
   توسعه فرمان برقی
در موضوع ارتقای قوای محرکه جاری گروه صنعتی ایران‌خودرو، پروژه ارتقای محصولاتی از قبیل EF7+ و EC5 تعریف شده است. پروژه نصب موتور XU7+ نیز ازجمله این برنامه‌ها است که به‌منظور ارتقای قوای محرکه محصولات پارس، سمند (بنزینی و دوگانه‌سوز) و پژو405 دوگانه‌سوز با هدف افزایش رضایت‌مندی مشتریان، کاهش مصوف سوخت و ارتقای سطح آلایندگی محصولات به یورو5 تعریف شد. توسعه فرمان برقی روی محصولات خانواده پژو 207 و دنا پلاس نیز از دیگر برنامه‌های این خودروساز برای سال جاری است که از اهداف آن می‌توان به بهینه سازی مصرف سوخت و آلایندگی، افزایش راحتی و ایمنی اشاره کرد. در ادامه این برنامه‌ها، پروژه بهینه‌سازی سیستم دوگانه‌سوز محصول سمند با اهداف پیمایش دست‌کم 300 کیلومتر، به حداکثر رساندن فضای صندوق عقب به حداکثر 350 لیتر، بهبود ایمنی و رفتار دینامیکی خودرو و همچنین تعمیم این پروژه به خودروهای گازسوز دیگر قرار دارد.

   توسعه محصولات
گروه صنعتی ایران‌خودرو برای سال جاری در حوزه تدوین نقشه راه قوای محرکه، راه‌حل‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت تعریف کرده است. کاهش شمارگان موتورهای پرمصرف و افزایش شمارگان موتورهای کم‌مصرف با رویکرد افزایش تولیدات گازسوز در دسته راهکارهای کوتاه‌مدت این نقشه راه قرار دارد. برای دستیابی به این امر، تولید خودرو پایه‌گازسوز با پیمایش بیش از 400 کیلومتر و مخزن در کف، در مرحله نمونه اولیه قرار دارد و طرح خودرو سواری دیزل در مرحله صنعتی‌سازی و در انتظار عقد قرارداد اختصاص بسته حمایتی است. همچنین تولید خودرو دورگه پایه‌برقی نیز در مرحله توسعه محصول و خودرو رانا برقی در مرحله نمونه اولیه قرار دارد.

   حذف موتورهای پرمصرف و ارتقای موتورهای کم‌مصرف
حذف موتورهای پرمصرف و ارتقای موتورهای کم‌مصرف موجود با رویکرد استفاده از گاز طبیعی، از راهکارهای میان‌مدت این نقشه راه به شمار می‌رود. در این حوزه، اقداماتی نظیر توسعه خانواده موتور سه استوانه داخلی (پایه‌گازسوز و بنزینی) با حداکثر استفاده از توانمندی داخل کشور، الگوبرداری جامع علمی و عملی از خودروهای کم‌مصرف و الگوبرداری قوای محرکه کم‌مصرف شامل فناوری سطح موتور، فناوری مجموعه‌ها و فناوری اجزا در دستور کار قرار دارد. در دسته راهکارهای میان‌مدت همچنین توسعه خانواده موتور سه استوانه به همراه استفاده از فناوری دورگه یا پلاگین و توسعه خودرو برقی در نظر گرفته شده است. همچنین تولید انواع گیربکس با داخلی‌سازی بیش از 70درصد نیز در نقشه راه گیربکس شرکت ایران‌خودرو قرار دارد و جزو برنامه‌های آتی این خودروساز است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =