تارا اتوماتیک

بررسی بازار خودرو از نیمه دوم فروردین و بعد از تعطیلات نوروزی نشان می‌دهد تا امروز خودرو تارا V۴ اتومات بیشترین کاهش قیمت در بازار آزاد را به‌خود اختصاص داده و با افت قیمت شدید ۸۶ میلیون‌تومانی در حال خرید و فروش در بازار است.

ارزیابی‌ بازار نشان می‌دهد این روزها شاهد کاهشی شدن و تغییر کانال در بازار دلار هستیم و طلا و سکه هم از غافله عقب نماندند و کاهش قیمت را تجربه کردند. کارشناسان بازار خودرو معتقدند با توجه به‌روند کنونی، خودروهای داخلی و مونتاژی شکل انتظاری به‌خود گرفته‌اند و در نتیجه، معاملات به پایین‌ترین سطح خود رسیده است. به‌گفته آن‌ها، بازار در ساعات گذشته عملا بدون خریدار و فروشنده بوده است. فعالان بازار خودرو همچنین بر این باور هستند که طرح‌های پیش‌فروش با شرایط کنونی، بر قیمت خودروهای داخلی تاثیرگذار هستند.

بررسی‌ها از بازار نشان می‌دهد تا امروز تارا V۴ اتومات بیشترین افت قیمت را در بازار آزاد به‌خود اختصاص داده که میزان آن به ۸۶ میلیون‌تومان می‌رسد. هایما S۷ پلاس نیز افتی ۲۰ میلیون‌تومانی را ثبت کرد و عنوان دومین خودرو را با بیشترین کاهش قیمت به‌خود اختصاص داد.

در میان محصولات ایران‌خودرو قیمت اغلب آن‌ها از تاریخ ۱۶ فروردین تا آخرین روز هفته گذشته مورد بررسی قرار گرفت. روند قیمت خودروهای مورد بررسی قرار گرفته نشان می‌دهد سورن پلاس (XU۷P) در ۱۶ فروردین قیمتی حدود ۷۶۰ میلیون‌تومان داشته اما در ۲۸ فروردین با کاهش بهای ۴۲ میلیون‌تومانی به‌حدود ۷۱۸ میلیون‌تومان، سورن پلاس فول با حدود قیمتی ۹۴۰ میلیون‌تومان در ۱۶ فروردین با کاهش قیمت ۱۲ میلیون‌تومانی حدود ۹۲۸ میلیون‌تومان‌، پژو ۲۰۷ موتور TU۳ با قیمت ۷۹۸ میلیون‌تومانی بعد از تعطیلات نوروزی تا تاریخ مذکور با کاهش قیمت ۲۹ میلیون‌تومانی به‌حدود ۷۶۹ میلیون‌تومان و پژو ۲۰۷ اتوماتیک با ۲۵ میلیون‌تومان کاهش بها در تاریخ عنوان‌شده از یک‌میلیارد و ۵۰ میلیون‌تومان به‌یک‌میلیارد و ۲۵ میلیون‌تومان رسیدند.

همچنین پژو ۲۰۷ پاناراما، از ۹۷۶ میلیون‌تومان با ۳۶ میلیون‌تومان کاهش قیمت به ۹۴۰ میلیون‌تومان، دنا پلاس (۵ دنده) با کاهش قیمت از ۹۷۸ میلیون‌تومان در بازه زمانی یادشده به ۸۹۵ میلیون‌تومان، دنا پلاس (۶ دنده) با کاهش قیمت ۷۰ میلیون‌تومانی از یک‌میلیارد و ۴۸ میلیون‌تومان به ۹۷۸ میلیون‌تومان و دنا پلاس توربو با ۴۰ میلیون‌تومان کاهش قیمت در بازه زمانی یادشده از یک‌میلیارد و ۱۳۰ میلیون‌تومان به‌یک‌میلیارد و ۹۰ میلیون‌تومان رسیدند.

دنا اتومات آپشنال نیز از یک‌میلیارد و ۳۰۰ میلیون‌تومان با ۵۷ میلیون‌تومان کاهش قیمت، یک‌میلیارد و ۲۴۳ میلیون‌تومان در تاریخ ۲۸ فروردین‌ماه معامله شد. از سوی دیگر تارا دنده‌ای V۱ پلاس با ۴۲ میلیون‌تومان کاهش قیمت از ۹۸۷ میلیون‌تومان به‌ارزشی حدود ۹۴۵ میلیون‌تومان در ۲۸ فروردین‌ماه رسید.

تارا اتومات V۲ از یک‌میلیارد و ۱۱۰ میلیون‌تومان با ۴۵ میلیون‌تومان کاهش قیمت، حدود یک‌میلیارد و ۶۵ میلیون‌تومان و تارا اتومات V۴ با قیمت یک‌میلیارد و ۲۳۶ میلیون‌تومان در بازه زمانی یادشده با کاهش قیمت شدید ۸۶ میلیون‌تومانی، حدود یک‌میلیارد و ۱۵۰میلیون‌تومان قیمت‌گذاری شد. این روند کاهشی در خودروهای دیگر نیز ادامه داشت؛ تا جایی که رانا پلاس ارتقا یافته، قیمتی حدود ۷۶۷ میلیون‌تومان در ۱۶ فروردین‌ماه داشته که با کاهش بهای ۱۵ میلیون‌تومانی به ۷۵۲ میلیون‌تومان در ۲۸ فروردین‌ماه رسیده است.

همچنین رانا پلاس پاناراما از قیمتی حدود ۷۹۵ میلیون‌تومان با ۸ میلیون‌تومان افت قیمت (کمترین کاهش بها) به ۷۸۷ میلیون‌تومان و خودرو ری‌را، از یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون‌تومان با کاهش بهای قابل توجه ۴۲ میلیون‌تومانی در بازه زمانی یادشده به یک‌میلیارد و ۶۵۸ میلیون‌تومان رسید.

بازار خودرو پس از تعطیلات نوروز، روزهای پرنوسانی را تجربه کرد؛ اما آن‌چه از دل این نوسانات بیرون آمد، پیامی روشن داشت. به‌باور فعالان بازار، سیگنال‌هایی که از سیاستگزاری‌های داخلی مخابره می‌شد، بیش از هر عامل دیگری در شکل‌گیری آینده مبهم بازار خودرو تاثیرگذار بود. اما بازار خودرو به یک‌باره و بعد از تحولات سیاسی و بین‌المللی اخیر، روندی کاهشی به‌خود گرفت تا شرایط بازار بیش از هر زمان دیگری امیدوارکننده باشد. روند کاهش قیمتی که برای برخی خودروها شدیدتر از هر زمان دیگری بود.

نوسان قیمت خودروهای مونتاژی

خودروهای داخلی در آخرین روز هفته گذشته رشد بهای یک تا ۲۳ میلیون‌تومانی را تجربه کردند. جایی که ری‌را (۱۴۰۴) با ۲۳ میلیون‌تومان افزایش یک‌میلیارد و ۶۵۸ میلیون‌تومان، پژو ۲۰۷ پانوراما اتومات ارتقا یافته (۱۴۰۴) با ۱۵ میلیون‌تومان افزایش یک‌میلیارد و ۷۸ میلیون‌تومان، شاهین اتومات (۱۴۰۴) با ۱۱ میلیون‌تومان افزایش ۹۷۸ میلیون‌تومان، پژو ۲۰۷ پانوراما ارتقا یافته (۱۴۰۴) با ۱۰ میلیون‌تومان افزایش ۹۴۰ میلیون‌تومان، وانت کارا دو کابین (۱۴۰۳) با ۸ میلیون‌تومان افزایش یک‌میلیارد و ۲۸ میلیون‌تومان و تارا اتومات V۴ (۱۴۰۴) با ۷ میلیون‌تومان افزایش یک‌میلیارد و ۱۵۰ میلیون‌تومان قیمت‌گذاری شدند.

همچنین در میان خودروهای مونتاژی شاهد رشد بهای ۱۰ تا ۵۰ میلیون‌تومانی و افت قیمت ۵ تا ۵۰ میلیون‌تومانی بودیم. جایی که اکستریم TXL (۱۴۰۳) با ۵۰ میلیون‌تومان افزایش ۳ ‌میلیارد و ۹۰۰ میلیون‌تومان، اکستریم VX (۲۰۲۳) با ۳۰ میلیون‌تومان افزایش ۴ ‌میلیارد و ۸۸۰ میلیون‌تومان و فیدلیتی پرستیژ ۷ نفره (۱۴۰۴) با ۲۰ میلیون‌تومان افزایش ۳ ‌میلیارد و ۲۵۰ میلیون‌تومان اعلام قیمت شدند.

از طرفی ارزش دیگنیتی پرستیژ (۱۴۰۴) با ۵۰ میلیون‌تومان کاهش به ۲ ‌میلیارد و ۷۵۰ میلیون‌تومان، تیگارد X۳۵ پلاس (۱۴۰۴) با ۲۰ میلیون‌تومان کاهش به یک‌میلیارد و ۶۴۰ میلیون‌تومان و کی‌ام‌سی X۵ (۱۴۰۴) با ۱۵ میلیون‌تومان کاهش به ۲ ‌میلیارد و ۳۰ میلیون‌تومان رسید.

از طرفی در میان خودروهای وارداتی شاهد رشد بهای ۵۰ و ۱۰۰ میلیون‌تومانی بودیم. جایی که نیسان سیلفی E-Power پلاس (۲۰۲۴) با ۱۰۰ میلیون‌تومان افزایش ۳ ‌میلیارد و ۴۰۰ میلیون‌تومان، هیوندای اکسنت (۲۰۲۳) با ۵۰ میلیون‌تومان افزایش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون‌تومان، تویوتا لوین هیبرید (۲۰۲۴) با ۵۰ میلیون‌تومان افزایش ۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون‌تومان و جتا VS۷ (۲۰۲۴) با ۵۰ میلیون‌تومان افزایش ۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون‌تومان ارزش‌گذاری شدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =