طبق اعلام این شرکت سود برمبو از EBITDA (درآمد قبل از بهره، مالیات و استهلاک) در ۶ ماه منتهی به ۳۰ ژوئن، ۲.۱ درصد بوده و به ۳۵۱.۴ میلیونیورو (۳۸۱ میلیوندلار) افزایش یافته است.
EBITDA مخفف عبارت «Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation, and Amortization» و بهمعنای درآمد قبل از بهره، مالیات و استهلاک بوده که یک معیار سود بهحساب میِآید و از نظر ساختار سرمایه خنثی است. به این معنی که روشهای مختلفی را که شرکت ممکن است از بدهی، حقوق صاحبان سهام، پول نقد یا سایر منابع سرمایه برای تامین مالی عملیات خود استفاده کند، در نظر نمیگیرد.
همچنین هزینههای غیرنقدی مانند استهلاک را که ممکن است منعکسکننده توانایی شرکت برای تولید وجه نقد باشد و میتواند بهعنوان سود سهام بازپرداخت کند، حذف میکند. توجه به این نکته مهم سبب دستیابی برمبو به این موفقیت در بازار جهانی شده است.
از سوی دیگر درآمد این شرکت ۲.۸ درصد افزایش یافت و برای نخستینبار از مرز ۲ میلیارد یورو عبور کرد. البته این افزایش عمدتا بهلطف رشد ۷.۲ درصدی در چین و ۲۱.۱ درصدی در هند بهدست آمده است. بهگفته این شرکت آسیا با رشد مداوم، بهخصوص چین یک منطقه کلیدی محسوب میشود. در کنار چین باید بازار هند را هم مدنظر قرار داد؛ زیرا در این کشور بخش موتورسیکلت بسیار پرمخاطب است.
میزان حاشیهسود برمبو در نیمه نخست امسال ۱۷.۵ درصد بود که تقریبا بدون تغییر نسبت به ۱۷.۶ درصد سال گذشته است.
بهگفته مدیران این شرکت بخش خدمات پس از فروش در دستیابی به این موفقیت از برنامههای برمبو حمایت کرده است.
همانطور که در گزارش هفته گذشته سایت تحلیلی «Kings Research» آمده است، دادههای تحلیل بازار نشان میدهند بازار خودرو در نیمه نخست سال آینده انقباضی خواهد بود و مشخص نیست شرایط از چه زمانی بهبود پیدا میکند.
بهگفته تحلیلگران «Kings Research» این شرایط بر بازار قطعات خودرویی و شرکتهای قطعهساز تاثیر خواهد گذاشت؛ بهاین معنی که کاهش فروش خودرو بهمعنای این است که افراد کمتری خودروهای خود را تعویض میکنند و بیشتر بهنگهداری آنها میاندیشند. بنابراین، بخش پس از فروش نیز منافعی را تامین میکند.