عرضه خودرو در بورس کالا

گزارش تحلیلی پژوهشکده پولی و بانکی نشان می‌دهد هرچند شاخص تولید صنعتی شرکت‌های بورسی در اولین ماه پاییز ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل، در مجموع ۰.۴ درصد کاهش داشته اما اطلاعات موجود، از مثبت شدن رشد شاخص تولید در صنعت خودرو حکایت دارند.

طبق این گزارش صنعت خودرو و قطعه‌سازی بعد از ۱۴ماه توانسته‌اند وضعیت بهتری را نسبت‌به گذشته تجربه و رشد تولید را محقق کنند. این صنعت در حالی‌که طی مهرماه رشد ۲.۶درصدی در حوزه تولید را به ثبت رسانده که در سه‌ماه منتهی‌به مهر رشد منفی ۱۰.۹درصد را تجربه کرده بود.

به بیان دیگر صنعت خودرو با رشد بیش‌از ۱۲درصدی توانست وضعیت بسیار بهتری را نسبت به گذشته رقم زند. از سوی‌دیگر صنعت خودرو در ۱۲ماهه منتهی به سال گذشته، ۱۲ماهه منتهی‌به مهر سال‌جاری و هفت‌ماهه منتهی‌به مهرماه، به ترتیب در حوزه تولید رشد منفی ۷.۴، ۱۴.۷ و ۱۱.۹درصد را به ثبت رسانده بود.

رشد برخی خودروسازان در بورس متوقف شد

روز گذشته و در جریان دادوستدهای گروه خودرویی در بازار سهام نمادهای بزرگ جاده‌مخصوص ازجمله ایران‌خودرو، سایپا، سایپادیزل، پارس‌خودرو، زامیاد، گسترش‌سرمایه‌گذاری‌ایران‌خودرو و گروه بهمن مثبت شدند، اما در مقابل نمادهای ایران‌خودرودیزل، بهمن‌دیزل و کرمان‌خودرو منفی بودند.
ازسوی‌دیگر روز ‌سه‌شنبه در گروه خودرویی طی ۷۳‌هزار نوبت معاملاتی۳.۵ میلیارد سهم به ارزش ۱.۲۰۰میلیارد تومان معامله شد که نسبت به روز دوشنبه با افزایش قابل توجهی روبه‌رو بود. ارزش روز بازار گروه خودرویی نیز تا پایان معاملات روز ‌سه‌شنبه بالغ بر ۲۶۳ هزار میلیارد تومان شد.

شاخص کل بورس باز هم مثبت شد

همچنین روز سه‌شنبه و در خلال معاملات بازار سهام شاخص کل بورس با افزایش ۲۵.۸۷۶ واحدی در محدوده دومیلیون و ۴۱۵ هزار واحد قرار گرفت. شاخص کل هم‌وزن نیز با رشد ۵.۳۷۳ هزار واحدی در محدوده ۷۶۳ هزار واحدی ایستاد. در این بازار نیز ۳۰ میلیارد ورقه سهم به ارزش بیش‌از ۱۶.۸هزار میلیارد تومان معامله شد. شاخص فرابورس نیز با رشد ۴۰ واحدی در محدوده ۲۳هزار واحد قرار گرفت. در فرابورس نیز ۱۲.۹ میلیارد ورقه اوراق بهادار به ارزش بیش‌از ۱۶.۳هزار میلیارد تومان دادوستد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =