تحویل «ری‌ را» به خریداران

علیمردان عظیمی:‌ با شمارگان برنامه‌ریزی‌شده برای تولید ری‌را با ارزبری 4500 دلاری، طی پنج‌سال در مقایسه با خودروهای مونتاژی که ۱۰ تا ۱۲هزار دلار ارزبری دارند، صرفه‌جویی 2میلیارد دلاری محقق خواهد شد.

در مراسمی با حضور معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایدرو، رئیس کمیسیون صنایع مجلس و شماری از مسئولان و مدیران صنعت خودرو کشور، نخستین سری از تولیدات محصول ری‌را تحویل مشتریان شد. نخستین کراس‌اوور ملی، محصول تولیدی ایران‌خودرو دارای امکانات و آپشن‌های به‌روز و مدرنی است که برخی از آن‌ها برای اولین‌بار در محصولات تولید داخل استفاده می‌شود. این خودرو همچنین از بالاترین سطح خدمات پس از فروش بهره می‌برد، به‌گونه‌ای که در صورت نیاز، خدمات با بالاترین سرعت و کیفیت در اختیار مشتری قرار می‌گیرد و ارایه خدمات توسط پشتیبانان خودرو تا حصول نتیجه دنبال می‌شود.

رونمایی از آهنگ تولد «ری‌را»

هم‌زمان با تحویل نخستین سری ری‌را به مشتریان، ایران‌خودرو از یک اثر موسیقی تولد به‌عنوان تولد نسل جدیدی از محصولات خود رونمایی کرد. این قطعه که توسط سامان احتشامی، آهنگساز مطرح کشور ساخته شده و به صورت بی‌کلام در این مراسم تحویل ری‌را توسط او نواخته شد، با شعری از سروده‌های نیلوفر منصوری نیز معرفی و منتشر شده است.

پیش‌تر آهنگ «تولد، تولد، تولدت مبارک» در سال ۱۳۴۹ به سفارش ایران‌خودرو (ایران‌ناسیونال) به مناسبت سومین سال تولد پیکان، توسط آهنگ‌ساز بزرگ کشورمان؛ انوشیروان روحانی ساخته شده بود و بیش‌از ۵۵ سال است که تمامی ایرانیان با این قطعه خاطره‌انگیز آشنا هستند و در تولد عزیزان‌شان آن را زمزمه می‌کنند. حال که بزرگ‌ترین خودروساز کشور با طراحی و تولید ری‌را، فصل نوینی از توسعه و پیشرفت را آغاز کرده، در این تولد دوباره، قطعه موسیقی جدیدی را به مناسبت تولد ری‌را به ایرانیان معرفی کرده است.

این قطعه که در مراسم تحویل ری‌را به مشتریان، نواخته و معرفی شد و مورد استقبال حاضران قرار گرفت، از طریق رسانه‌های حوزه فرهنگ و موسیقی و همچنین شبکه‌های اجتماعی در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

«ری‌را»؛ ایمن‌ترین خودرو تولید داخل

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو در آیین تحویل نخستین سری از تولیدات ری‌را، این خودرو را ایمن‌ترین محصول تولید داخل دانست. علیمردان عظیمی عنوان کرد: «امکان تولید خودرو برقی و هیبرید با توجه به توان و ظرفیت‌های صنعت خودرو وجود دارد و باید با برنامه‌ریزی صحیح از این ظرفیت و توانمندی استفاده کرد.»

وی تصریح کرد: «درحال‌حاضر بازاری در صنعت خودرو کشور وجود دارد که میان بیش‌از ۶۰ خودروسازی که مجوز دارند تقسیم شده است، اما برخی این خودروسازان صرفا برای کشور ارزبری دارند و خودرو مونتاژی تولید می‌کنند. البته بودن آن‌ها خوب است و ما موافق حضورشان هستیم، اما در تحریم اگر کمی شرایط سخت‌تر شود از طریق این شرکت‌ها نمی‌توان به تولید ادامه داد. چراکه کشور باید روی پای خود بایستد.»

مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو با اشاره به ناترازی‌های موجود در صنعت خودرو، گفت: «قوانین متعددی درخصوص خودرو برقی طی دو سال گذشته و براساس مصوبه شورای اقتصاد نوشته و مقرر شد ۱۰هزار دلار یارانه ‌برای خودرو برقی اختصاص یابد. بر این اساس، ما اقداماتی برای تامین این خودروها انجام دادیم، اما یک دلار هم داده نشده است.»

وی تصریح کرد: «اگر این بودجه و سرمایه‌ها مطابق پیش‌بینی در اختیار خودروسازی قرار گیرد، این صنعت می‌تواند همین خودروها را تولید کند. تارا هیبرید و برقی از پروژه‌های ایران‌خودرو است که با کمک زنجیره ارزشمند قطعه‌سازی هر یک به میزان ۳۵درصد پیش ‌رفته و ما نباید این توانمندی‌ها را نادیده بگیریم.»

عظیمی افزود: «بسیار کم‌تر از آن‌چیزی که بنزین وارد می‌کنیم، اگر ارز در اختیار صنعت خودرو و خودروسازی که دارای زنجیره ارزش تولید خودرو است، قرار گیرد و نه به خودروی وارداتی یا مونتاژی، می‌توان شاهد پیشرفت‌های واقعی و توسعه صنعت خودرو کشور بود.» وی با اشاره به ارزبری 4500 دلاری ری‌را گفت: «با شمارگان برنامه‌ریزی‌شده برای تولید این خودرو، طی پنج سال در مقایسه با خودروهای مونتاژی که ۱۰ تا ۱۲هزار دلار ارزبری دارند، صرفه‌جویی 2میلیارد دلاری محقق خواهد شد.»

تحویل «ری‌ را» به خریداران آغاز شد

تولید نسخه برقی «ری‌را» تا یک سال‌ونیم دیگر

عظیمی افزایش شمارگان تولید خودرو را عاملی برای کاهش بهای تمام شده تولید دانست و گفت: «ری‌را اولین خودرو کراس‌اوور ملی است که پلت‌فرم آن متعلق به ایران‌خودرو است و نسخه برقی آن نیز تا یک سال و نیم دیگر تولید خواهد شد و زنجیره تامین نیز آمادگی خود را برای تولید آن اعلام کرده است.»

وی با اشاره به فناوری‌های جدید به‌کاررفته در این خودرو اظهار کرد: «در تصادفات جاده‌ای، نیروهای امدادی به دلیل اطلاع دیرهنگام، با فاصله زمانی به محل سانحه می‌رسند، ری‌را به‌عنوان خودرو متصل، این امکان را دارد تا در صورت بروز حادثه، راننده یا سرنشین با فشردن یک دکمه، نسبت به درخواست امداد اقدام کنند. ری‌را با اعلام محل سانحه سبب می‌شود تا نیروهای امدادی با سرعت در محل حادثه حاضر شوند.»

تحسین عملکرد ایران‌خودرو در طراحی و تولید «ری‌را»

رئیس کمیسیون صنایع مجلس نیز در این مراسم ضمن تحسین عملکرد ایران‌خودرو در طراحی و تولید ری‌را، گفت: «همگی ما به تولید این خودرو که بیش از ۷۰درصد قطعات آن ساخت داخل بوده و نشانگر توانمندی داخلی کارشناسان و اهل فن است، افتخار می‌کنیم.» رضا علیزاده با اشاره به اختصاص اعتبار 3میلیارد و ۳۰۰میلیون یورو برای ورود خودرو خارجی، افزود: «تا زمانی که عرضه پایاپای با تقاضا نباشد، شاهد سودجویی واسطه‌گران و دلالان این عرصه و متضرر شدن تولیدکننده و بخش زیادی از مردم خواهیم بود.»

تولید «ری‌را»؛ گامی به جلو برای صنعت خودرو کشور

همچنین در حاشیه این مراسم، عضو هیات‌رئیسه مجلس گفت: «طراحی و تولید خودرو ری‌را نشانه توان فنی، تخصصی و منابع انسانی در ایران‌خودرو و زنجیره قطعه‌سازی کشور است.» حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی ادامه داد: «در کنار عرضه و تولید محصولات جدید به بازار لازم است، خدمات پس از فروش مطلوب نیز برای رضایت خریداران در این سطح و کلاس از خودروها مدنظر مدیران قرار گیرد.»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =