این مراسم با حضور رئیس هیاتمدیره هلدینگ امید و عضو هیات امنای صندوق توسعه ملی، دهقانان عضو هیاتمدیره شرکت سرمایهگذاری امید، استاندار خراسانجنوبی، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع)، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، فرماندار بیرجند و جمعی از مدیران برگزار شد.
افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها، افزایش کیفیت، پیشبینی دقیقتر، تصمیمگیری بهتر از مزایای اجرای این طرح است. در این میان میتوان به رشد حجمی در صنعت تایر هم اشاره کرد.
مصطفی تنها، دبیر انجمن صنعت تایر در این خصوص در گفتوگو با صدا و سیما گفت: «صنعت تایر کشور در یک دهه گذشته همگام با رشد جهانی این صنعت به طور میانگین، رشد تولید ۴درصدی را تجربه کرده است. میانگین رشد تولید صنعت تایر در جهان در یک دهه اخیر حدود ۳.۷ تا ۴.۲ درصد بوده که تولید داخل نیز هم آهنگ با این رشد حرکت کرده و به طور میانگین سالانه رشد ۴ تا ۴.۱درصد را تجربه کرده است.»
وی با بیان اینکه برای سال ۱۴۰۳ رشد تولید ۲۵درصدی را در این صنعت پیشبینی کرده بودیم، گفت: اگرچه رشد تولید داخلی با رشد تولید جهانی برابری میکند، اما به دلیل مشکلاتی از قبیل عدم تامین به موقع ارز مورد نیاز تولیدکنندگان و همچنین ناترازی انرژی و قطعی مکرر برق و گاز، در ۱۰ماهه امسال تنها ۶درصد از ۲۵درصد هدفگذاری رشد تولید محقق شده است.
دبیر انجمن صنعت تایر افزود: «ظرفیت تولید برای تحقق رشد ۲۵درصدی در این صنعت وجود دارد و اگر مشکلات تولیدکنندگان در تامین زیرساختها و مواد اولیه برطرف شود، توان تولید انواع تایر در کشور وجود دارد.»
تنها با اشاره به سهم مواد اولیه داخلی در تامین نیاز تولیدکنندگان نیز گفت: به لحاظ ارزشی، ۷۰درصد مواد اولیه مورد استفاده این صنعت داخلی است و تنها ۳۰درصد از طریق واردات تامین میشود.