کره جنوبی
فروش خودروهای سواری وارداتی به کره جنوبی در ماه مه 2019 به روند نزولی خود ادامه داد و با کاهشی تقریبا 17 درصدی نسبت به سال قبل به 19 هزار و 548 دستگاه رسید. برندهای وارداتی برای رقابت با هیوندای موتور بزرگترین خودروساز کره دچار زحمات فراوانی شدهاند.
هیوندای در ماه مه موفق شد 67 هزار و 756 دستگاه از محصولات خود را در بازار داخلی به فروش برساند که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته 9.5 درصد افزایش داشت. دلیل رشد فروش هیوندای به عرضه شاسیبلندهای جدید پالیسید و سانتافه و مدل جدید سوناتا مربوط میشود.
این در حالی است که کیا به عنوان دومین برند مهم کرهای در ماه گذشته کاهشی 8.6 درصدی را نسبت به سال قبل خود تجربه کرده است. سانگیانگ نیز در مقام سومین برند کرهای با 7.3 افزایش موفق به فروش 10 هزار و 106 دستگاه از محصولات خود شد.
ایالات متحده
پس از چند ماه بالاخره برخی از خودروسازان بزرگ موفق شدند به روند نزولی خود در بازار ایالات متحده پایان دهند و در نتیجه شرایط اقتصادی مناسب و افزایش تقاضای کشتریان برای اولین بار در سال 2019 افزایش فروش را به ثبت برسانند.
فیات کرایسلر، تویوتا موتور و نیسان موتور جزو برندهایی هستند که نسبت به سال قبل افزایش فروش را تجربه کردهاند. تویوتا با فروش 197 هزار و 637 دستگاه از محصولات خود رشدی 1.96 درصدی را نسبت به دوره مشابه سال قبل تجربه کرده است.
برند رم که در میان علاقهمندان به وانتهای پیکاپ بسیار پرطرفدار است نیز با افزایش 29.36 درصدی نسبت به سال قبل موفق شد در ماه گذشته 67 هزار و 117 دستگاه از محصولات خود را به فروش برساند. این در حالی است که دیگر برند موفق فیات کرایسلر افتی 7.16 درصدی را در فروش خود به ثبت رسانده است.
هند
شرایط اقتصادی و هزینه بالای سرمایه و مشکلات موجود در نقدینگی باعث شد که روند نزولی بازار خودروی هند در ماه مه ادامه پیدا کند. براساس نظرات کارشناسان ضعف کلی تقاضای مشتریان و البته برگزاری انتخابات نیز در سرمای بازار این کشور بیتاثیر نبوده است.
ماروتی سوزوکی اعلام کرده که فروشاش در ماه مه با کاهشی 22 درصدی نسبت به سال قبل به 134 هزار و 641 دستگاه رسیده است. تاتا موتورز نیز به عنوان یکی از بزرگتری خودروسازان هند فروش داخلی محصولاتش را در ماه گذشته 40 هزار و 155 دستگاه اعلام کرده که این رقم 26 درصد کمتر از تعداد خودروی فروخته شده در مه 2018 است.
ماهیندرا اند ماهیندرا دیگر خودروساز هندی نیز 3 درصد کاهش فروش را در محصولات خود به ثبت رسانده است.
سوئیس
سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان به شمار میرود و از این رو وضعیت بازار این خودرو نیز تا حدی با سایر کشورها تفاوت دارد. فولکسواگن به عنوان خودروسازی که بیشتری سهم بازار سوئیس را در اختیار دارد در ماه گذشته موفق شد 3 هزار و 413 دستگاه از محصولات خود را به فروش برساند و نسبت به دوره مشابه در سال گذشته رشد اندک 0.5 درصدی را تجربه کند.
بامو و مرسدس بنز که جایگاه دوم و سوم فروش در بازار سوئیس را در اختیار دارند به ترتیب با 2.5 و 1.6 درصد رشد فروش مواجه شدهاند. این در حالی است که رنو با فروش 993 دستگاه از محصولات خود به افت فروش 29.1 درصدی در این ماه رسیده است.
فیات نیز دیگر برند ناکام اروپایی است که با فروش 756 دستگاه از محصولات خود در سوئیس کاهشی 13.4 درصدی را تجربه کرده است.
برزیل
برزیل یکی از کشورهایی است که بازار خودروی آن در ماه مه شاهد رونقی قابل ملاحظه نسبت به دوره مشابه در سال 2018 بوده است. در ماه گذشته تعداد 198 هزار و 776 دستگاه خودروی سواری در بازار این کشور به فروش رسید که نسبت به سال قبل 21 درصد افزایش داشته است.
این در حالی است که میزان صادرات خودرو از برزیل به سایر کشورها با کاهشی 31.7 درصدی از 51 هزار و 207 به 34 هزار و 983 دستگاه کاهش پیدا کرده است. جنرال موتورز، فولکسواگن و فیات کرایسلر به عنوان صاحبان بیشترین سهم بازار برزیل به ترتیب 30.3 درصد، 37.1 درصد و 11.1 درصد افزایش فروش را نسبت به سال قبل خود تجربه کردهاند.
روسیه
براساس گزارشهای منتشر شده در ماه گذشته مجموع فروش خودروهای سواری و خودروهای سبک تجاری در روسیه به 137 هزار و 624 دستگاه رسیده که این میزان نسبت به دوره مشابه در سال قبل افتی 6.7 داشته است.
لادا به عنوان بزرگترین برند فعال در روسیه که 19.4 درصد از سهم بازار این کشور را در اختیار دارد، با افزایشی 0.3 درصدی توانسته در این ماه 28 هزار و 739 دستگاه خودرو به فروش برساند.
کیا و هیوندای دو برند کرهای که به ترتیب 13.3 درصد و 10.8 درصد از سهم بازار خودروی روسیه را در اختیار دارند در ماه گذشته به ترتیب افت فروش 0.5 و 6.1 درصدی را تجربه کردهاند.